РЕЗУЛТАТИ

Пациент: маж 71 год
Дијагноза: Паркинсон со интензивна болки во половината, и по должината на двете нозе, со исклучително отежнато одење со две штаки.
Третиран со Гуна колаген, на три регии: половина, и двете нозе.
Направени се 10 третмани од 20.07.2022-30.07.2022.
Постигнат е одличен резултат, Пациентот е презадоволен.
Ваш Аквамарин