Guna Биотерапија

Guna Биотерапија

⦁ Единствено ⦁ Ефикасно ⦁ Иновативно ⦁ Нема несакани ефекти ⦁
⦁ Ефикасност ⦁ Механизам на активности ⦁ Природна поддршка ⦁
⦁ Иновација ⦁ Безбедност ⦁ Висока чувствителност ⦁
⦁ Сервис и задоволување на пациенти ⦁
⦁ Едноставна апликација ⦁ Задоволство ⦁

Guna Биолифтинг

Guna Биолифтинг

⦁ за подмладување ⦁
⦁ затегнување и намалување на брчките на лицето, деколтето и рацете ⦁
⦁ за регенерација и исхрана на скалпот во случај на губење на косата ⦁
⦁ за третман на естетски лузни ⦁
⦁ подобрување на ефикасноста на другите козметички третмани ⦁