ДЕРМО КОЗМЕТИКА

Физиолошка козметика која ја разбира женската природа МНОГУ СПЕЦИЈАЛНА КОЗМЕТИКА ЗА ЖЕНИ Фармацевтските лаборатории ГУНА (Италија) се основачи на Физиолошки Регулативна медицина. Овој дел од фармакологијата се раководи од познавањето на молекуларната биологија и Психо-Невро-Ендокрино-Имунолошка-та интеракција, со цел заболениот организам … Continue reading ДЕРМО КОЗМЕТИКА