НАСКОРО МЕДИЦИНСКИ МАСТИ

Апихербал масти

Нови медицински средства за третман на разни состојби: вклучително и уро-генитални заболувања и состојби, хронични рани, воспалителни заболувања на кожата, уринарна инконтиненција, перименопаузални и менопаузални проблеми, акутна и хронична болка;

Класа на медицинските средства: IIа

Категорија: Средства за еднократна употреба