ЗА СТРУЧНА ЈАВНОСТ

Почитувани
Во овој дел можете да најдете повеќе информации за ГУНА колагените, како што се каталозите со детали за делотворноста на колагенот, упатства за апликација, анатомски зони и индикации.

Исто така овде можете да ги погледнете најновите webinari од компанијата Гуна од Милано, на теми:

Клинички иновации и третман на зглобни, мускулно-скелетни и миофасцијални состојби и

 


Гуна колаген медицинските средства: Третман со инјектирање на тетиви и зглобни патологии.