КОЛАГЕНСКИ ЦЕНТАР

КОЛАГЕНСКИ ЦЕНТАР

Колагенски центар на ул. Теодосиј Гологанов бр. 112 вл 1, стан 22 тел. 02 5127-833 ГУНА БИОлифтинг-Природна метода на подмладување Колагенски Bio Lifting – терапија со ГУНА медицинските средства на база на колаген. Апликацијата на овој колаген поттикнува биолошки одговор…

Семинар

Семинар

Почитувани посетители на нашата страна на 19.03.18, се одржа семинар во хотел Русија за подетално запознавање со нашите производи и нивната намена. Агенда Фотографии Презентацијата може да ја погледнете на следниот ЛИНК. Тимот на АкваМарин. Read more […]

Често поставувани прашања !

Често поставувани прашања !

Од каде потекнуваат производите? GUNA MD ГУНА колаген медицинските средства се произведуваат во согласност со строгите европски регулативи за производство, од страна на меѓународна фармацевтска компанија Гуна од Милано, Италија. Компанијата ги продава своите производи Read more […]

Guna Биотерапија

Guna Биотерапија

⦁ Единствено ⦁ Ефикасно ⦁ Иновативно ⦁ Нема несакани ефекти ⦁
⦁ Ефикасност ⦁ Механизам на активности ⦁ Природна поддршка ⦁
⦁ Иновација ⦁ Безбедност ⦁ Висока чувствителност ⦁
⦁ Сервис и задоволување на пациенти ⦁
⦁ Едноставна апликација ⦁ Задоволство ⦁

Guna Биолифтинг

Guna Биолифтинг

⦁ за подмладување ⦁
⦁ затегнување и намалување на брчките на лицето, деколтето и рацете ⦁
⦁ за регенерација и исхрана на скалпот во случај на губење на косата ⦁
⦁ за третман на естетски лузни ⦁
⦁ подобрување на ефикасноста на другите козметички третмани ⦁