PET ENTERO FORMULA

PET ENTERO FORMULA Придонесува за добросостојба засегната од гастроинтестинална дисфункција

PET ENTERO FORMULA е дополнителна храна за кучиња и мачки.

Состав: Сорбитол, глицерин (глицерол), линоцелулоза од костен 1,5% (15000 мг), сушено микронизирано брашно од јаглерод 1,5% (15000 мг), слад од јачмен, sидови на клетки од квасец 2,5% (25000 мг), герминиран и ферментиран јачмен 2% (20000 мг) ), Инулин од цикорија 1% (10000 mg), цвекло од репка (сахароза), Производи од преработка на растенија ( Adansonia digitalata , Morinda citrifolia ), Пектин, колострум, Соли на масни киселини (натриум бутират).

Додатоци на кг. Витамини: 370 таурин 1000 мг, 925 бетаин хидрохлорид 50000 мг, 890 холин хлорид 50000 мг. Соединенија на елементи во трагови: 3b607 цинк (цинк хелит на глицин, хидрат) 1500 мг. Ароми. 2b620 L-глутаминска киселина. Конзерванси: E330 лимонска киселина.

Упатство за употреба: Дополнителните извори може да се дадат директно во устата на вашето домашно милениче, само во чинија или да се мешаат со храна. Кај мачките, се предлага да се фаќа GUNA PETformula веднаш околу устата или на задниот дел од шепа, за да се обезбеди спонтана администрација.

Препорачана дневна количина Кучиња и мачки до 5 кг : 1 g 1-2 пати на ден. Кучиња и мачки од 5 до 10 кг : 2 g 1-2 пати на ден. Кучиња и мачки од 10 до 20 кг : 3 g 1-2 пати на ден. Кучиња од 20 до 30 кг : 4 g 1-2 пати на ден. Кучиња над 30 кг : 5 g 1-2 пати на ден. Чувајте на ладно и суво место. Користете го производот во рок од 30 дена по отворањето. 1 g одговара на приближно 1 см паста.

Произведено во Италија. Генерален застапник Аквамарин Меди Велнес Скопје Бул. Мит. Теодосиј Гологанов 112-1/22 Скопје, тел 02 5127 822 www.aquamarin.mk, маил: akvamarinmv@gmail.com Пакување, туба нето тежина 50 g. Рок на траење: на амбалажа.