КОЛАГЕНСКИ АМПУЛИ

Како ексклузивни увозници и дистрибутери на производите од програмата на компанијата ГУНА-Милано, Италија, би сакале да Ве информираме за ГУНА колаген медицинските средства. Апликацијата на овој колаген поттикнува биолошки одговор од страна на нашиот организам со стимулирање на продукција на … Continue reading КОЛАГЕНСКИ АМПУЛИ