МЕДИЦИНСКИ МАСТИ

Апихербал масти Нови медицински средства за третман на разни состојби: вклучително и уро-генитални заболувања и состојби, хронични рани, воспалителни заболувања на кожата, уринарна инконтиненција, перименопаузални и менопаузални проблеми, акутна и хронична болка; Класа на медицинските средства: IIа Категорија: Средства за … Continue reading МЕДИЦИНСКИ МАСТИ