МЕДИЦИНСКИ МАСТИ

Апихербал масти

Нови медицински средства за третман на разни состојби: вклучително и уро-генитални заболувања и состојби, хронични рани, воспалителни заболувања на кожата, уринарна инконтиненција, перименопаузални и менопаузални проблеми, акутна и хронична болка;

Класа на медицинските средства: IIа

Категорија: Средства за еднократна употреба

 

STR 5 Tonus, Vaginaleti, Vaginalna mast

 

STR 1 Atopic, Hemoroidi, Rani

 

БИОАПИФИТ АНТИАТОПИСКА МАСТ

STR 3 Anti-Atopiska mast

БИОАПИФИТ АНТИ-ХЕМОРОИДНА МАСТ

SRT 2 Hemoroidi

БИОАПИФИТ МАСТ ЗА НЕГА НА РАНИ

STR 4 Mast za Rani

БИОАПИГИН МАСТ ЗА ТОНУС НА КАРЛИЧНИТЕ МУСКУЛИ

STR 6 Tonus

БИОАПИГИН ВАГИНАЛНА МАСТ

STR 7 Vaginaleti i Vaginalna mast

БИОАПИГИН ВАГИНАЛЕТИ

STR 8 Sinergicen efekt Vaginaleti