FITROLL

Со задоволство сакаме да Ве информираме дека нашата компанија е ексклузивен претставник за иновативната машина за релаксација FITROLL, за Македонскиот пазар

Можеме да понудиме два типа:

Fitrool infra touch I Fitroll Pro touch

Fitrоll масажата го комбинира  бенефитот од слабеењето и лимфната циркулација. Ги елиминира отоците, го прочистува организмот од токсини-отрови, се бори со нарушувањата на лимфниот систем и целулитот. Со редовно изведување Fitrоll масажата ги зајакнува ефектите на слабеењето и ги елиминира метаболните нарушувања (надуеност и опстипација).

 • Делува како пилинг,
 • Ја измазнува и ја подобрува текстурата на кожата,
 • Ги отстранува ексфолираните (мртвите) слоеви на епидермисот
 • Кожата добива здрава боја, станува потопла, циркулацијата на крвта и исхраната се подобруваат
 • Механички го раскинува масното ткиво
 • Ја забрзува циркулацијата на крвта и лимфата
 • Ги проширува локално капиларите и ја подобрува микроциркулацијата
 • Ги стимулира  застојните капилари
 • Го олеснува излачувањето на продуктите на нарушениот метаболизам
 • Им обезбедува на ткивата да добијат повеќе нутриенти (хранливи материи) и кислород
 • Им обезбедува на мускулите да добијат повеќе хранливи материи и кислород
 • Ги подготвува за физички напор
 • Ја олеснува физичката активност и спречува повреди

Доколку постои интерес од Ваша страна, Ви стоиме на располагање за дополнителни информации

Ваш Аквамарин Меди Велнес


Погледнете го и следното видео за повеќе информации: