ПРОИЗВОДИ

Гуна колаген медицински средства КОЛАГЕНСКИ АМПУЛИ

ГУНА Колаген медицинските средства претставуваат идеална алатка за третман на 3 типа клинички случаи кои ги засегнуваат ткивата на мускулно-скелетниот систем како што се:

  1. Патологии на прекумерна употреба,
  2. Процесите на стареење и
  3. Повреди

    http://aquamarin.mk/index.php/kolagenski-ampuli/

 

GUNAPHORESIS
Апарат за резонантна електромагнетофореза

http://aquamarin.mk/index.php/gunaphoresis/

FITROLL
Fitrоll масажата го комбинира  бенефитот од слабеењето и лимфната циркулација.
http://aquamarin.mk/index.php/fitroll/

GUNA ДЕРМОКОЗМЕТИКА

има својства на обновување на кожата, регенерација и ребалансирање, особено на лицето и исто така на телото.
http://aquamarin.mk/index.php/dermo-kozmetika/

АПИХЕРБАЛ МАСТИ

Нови медицински средства за третман на разни состојби: вклучително и уро-генитални заболувања и состојби, хронични рани, воспалителни заболувања на кожата, уринарна инконтиненција, перименопаузални и менопаузални проблеми, акутна и хронична болка;

https://aquamarin.mk/medicinski-masti/

 

 

GUNA PETFORMULA
НОВО ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ВАШИТЕ ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ
http://aquamarin.mk/index.php/guna-petformula/

ISOSTAR ЗА МАЛИ И ГОЛЕМИ ПОБЕДИ

Наш совет – не го потценувајте режимот на пиење. Нашите јони спречуваат дехидрираност и ги надополнуваат вашите минерали со витамини.
http://aquamarin.mk/index.php/isostar/