ВИДЕО АПЛИКАЦИИ НА КОЛАГЕН

Во овој дел можете да видите начин на апликација на Гуна колагените на повеќе регии

За повеќе информации, јавете се на нашите контакт телефони

GUNA MD COLLAGEN Cellulitis Treatment TUTORIAL

 

GUNA Face Neck Dekoltee Treatment with MD Collagen TUTORIAL

 

Fat skin toning TUTORIAL

 

Guna Paravertebral Infiltration Akvamarin

 

Guna MD Shoulder Akvamarin

 

Guna MD Muscle Akvamarin

 

Guna MD KNEE Akvamarin

 

GUNA MD Collagen treatment Knee pain management Аквамарин

 

GUNA MD Collagen Treatment ankle pain management Akvamarin

 

Guna Lateral Epikondyle, and Guna MD Neck Akvamarin

 

Guna Lateral Epicondyle Akvamarin

 

PFC LEVSKI DEFENDER ROMAN PROHAZKA ZA GUNA