GUNA PETFORMULA

НОВО ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ВАШИТЕ ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ

Во специфичното поле за здравјето на миленичиња, компанијата GUNA од Милано, разви нова линија на комплементарни извори на исхрана во паста за домашни миленици (кучиња и мачки)

PET ARMONY FORMULA – Придонесува за добросостојба која е изменета од стресни состојби (бучава, нова околина, нови интеракции) Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-armony-formula/

PET ARTHRO FORMULA – Придонесува за добросостојба засегната од редуцирана активност на остеоартикуларната р’скавица. Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-artroformula/

PET BOWEL FORMULA – Придонесува за добросостојбата засегната од редуциран интестинален транзит, (лошо варење, клопчиња од влакна). Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-bowel-formula/

PET BRAIN FORMULA – Придонесува за добросостојба кај постари миленици со редуцирана невролошка активност. Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-brain-formula/

PET DERMO FORMULA – Придонесува за добросостојба која е засегната од кожни проблеми (крзно и кожа). Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-dermo-formula/

PET ENERGY FORMULA – Придонесува за подобрување на добросостојбата која е засегната од енергетски дефицит. Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-energy-formula/

PET ENTERO FORMULA – Придонесува за добросостојба засегната од гастроинтестинална дисфункција. Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-entero-formula/

PET IMMUNO FORMULA – Придонесува за добросостојба која е засегната од имунолошки дефицит. Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-imuno-formula/

PET LIVER FORMULA – Придонесува за добросостојба засегната од редуцирана функција на црниот дроб. Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-liver-formula/

PET KIDNEY FORMULA – Придонесува за добросостојба засегната од редуцирана функција на бубрезите и уринарниот тракт. Линк:
http://aquamarin.mk/index.php/pet-kidney-formula/

Следете не на:
https://www.facebook.com/Pets-Nutrition-MK-113519667001055/?modal=admin_todo_tour