Семинар

Почитувани посетители на нашата страна

на 19.03.18, се одржа семинар во хотел Русија за подетално запознавање со нашите производи и нивната намена.

Агенда

Фотографии

Презентацијата може да ја погледнете на следниот ЛИНК.

Тимот на АкваМарин.