PET IMUNO FORMULA

PET IMUNO FORMULA ПРИДОНЕСУВА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА НОРМАЛНИОТ ИМУНОЛОШКИ ОДГОВОР

Придонесува за добросостојба која е засегната од имунолошки дефицит

PET IMUNO FORMULA е комплементарна храна за кучиња и мачки.

Состав: Јачмен слад, растителни масла и масти од соја 8% и ленено семе од 8%, малтодекстрин, моно- и диглицериди на палмино масло, сируп со глукоза, Cellидови на клетки извлечени од Saccaromyces cerevisiae, Производи од преработка на растенија ( Adansonia digitalata , Morinda citrifolia , Echinacea angustifolia ) , Колострум, микроенкапсулирано рибино масло, нуспроизводи од пчеларството (Прополис).

Додатоци на кг. Витамини : 370 таурин 1000 мг, 700 витамин Е (сите алфа-токоферил ацетат) 2500 мг, 910 Л-карнитин 1000 мг. соединенија во трага на елементи : 3b607 цинк (Цинк хелатнат глицин, хидрат) 1000 мг, 3б814 селен (Хидрокси- аналог на селенометионин) 2,2 мг. Аминокиселини : 3.2.3 Л-лизин монохидрохлорид, технички чист 1725 мг. Конзерванси : E330 лимонска киселина.

Упатство за употреба: Дополнителните извори може да се дадат директно во устата на вашето домашно милениче, само во чинија или да се мешаат со храна. Кај мачките, се предлага да се фаќа GUNA PETformula веднаш околу устата или на задниот дел од шепа, за да се обезбеди спонтана администрација.  

Препорачана дневна количина: Кучиња и мачки до 5 кг : 1 g 1-2 пати на ден. Кучиња и мачки од 5 до 10 кг : 2 g 1-2 пати на ден. Кучиња и мачки од 10 до 20 кг : 3 g 1-2 пати на ден. Кучиња од 20 до 30 кг : 4 g 1-2 пати на ден. Кучиња над 30 кг : 5 g 1-2 пати на ден. Чувајте на ладно и суво место. Користете го производот во рок од 30 дена по отворањето. 1 g одговара на приближно 1 см паста.

Произведено во Италија. Генерален застапник Аквамарин Меди Велнес Скопје Бул. Мит. Теодосиј Гологанов 112-1/22 Скопје, тел 02 5127 822 www.aquamarin.mk, маил: akvamarinmv@gmail.com. Пакување, туба нето тежина 50 g. Рок на траење: на амбалажа.