GEL BEAUTY

ГЕЛ БЈУТИ

Дермoкозметички производ за професионална употреба 50 мл флакон,

Состав: Вода, Пропилен гликол, Екстракт од Malpighia Glabra, Ксилитинг диоксид, Анхидроксилтол, Ксилитол, Глицерин, Аргинин, Лизин, Хидропропил, Метилцелулоза, Олигопептид 20, Хатриум хлорид, Колаген, Екстракт од корен од Puerana Lobata, Етилхексилглицерин, Пантотен.

Употреба: се нанесува како слој на третираната област и се започнува со процедурата. Наменет исклучиво за употреба со ГУНА МД Колаген за апликација со Гунафореза.

Само за надворешна употреба. Да се избегнува контакт со очите, при контакт со очите да се исплакне со обилен млаз од вода 2-3 минути.

Производител: GUNA S.p.a. via Palmanova 71, 20132 Milano Italija.