БРЗА ХИДРАТАЦИЈА

Напитоци со вкус на лимон, грејпфрут, л-карнитин и портокал.

Негазирани, освежитeлни, безалкохолни пијалоци.

Без засладувачи.

Употреба: 1 шише пред, за време или после физичка активност, и/или во тек на денот меѓу оброци.

Препорака за комбинација со други ISOSTAR производи:

Може да се комбинира со ISOSTAR Gel во момент на најголема исцрпеност и со

ISOSTAR CHOCOLATE бар пред тренинг.