ЕНЕРГЕТСКИ БАРОВИ

ISOSTAR Високо енергетски бар, со вкус на банана, богат со мешавина на комплексни јагленохидрати, како и витамини Е, Ц, Б1, Б2, ПП и Б6, кои придонесуваат за дополнителна енергија.
ISOSTAR Високо енергетски бар, со вкус на овошје, богат со мешавина на комплексни јагленохидрати, како и витамини Е, Ц, Б1, Б2, ПП и Б6, кои придонесуваат за дополнителна енергија.
ISOSTAR Високо енергетски бар со вкус на чоколадо. Специјално дизајниран за да го оптимизира обновувањето на спортистите по физичката активност. Оптимална Содржината на протеин (25%) придонесува за одржување и зголемување на мускулната маса. Состав на јаглени хидрати го подобрува враќањето на енергијата преку регенерација на резерви на гликоген. Богата со витамини Е, Ц, Б1, Б2, ПП и Б6