ЕНЕРГЕТСКИ ГЕЛОВИ

ISOSTAR ACTIFOOD APPLE гел за орална употреба.

ISOSTAR ACTFOOD APPLE претставува напиток со висок состав на јагленохидрати и витамини C, B1 и E и наменет е за одржување на нормален енергетски метаболизам, како и заштита на клетките од оксидативен стрес поради долги и интензивни тренинзи. Начин на употреба: : 1 кесичка гел во тек на тренинг. Гелот да се испие директно од кеса. Се препорачува гелот да се зема заедно со Hydrate&Perform напиток.

ISOSTAR ACTIFOOD EXOTIC гел за орална употреба.

ISOSTAR ACTIFOOD EXOTIC представува напиток со висока концентрација на јаглехидрати и витамини C,B1 и Е и наменет е за одржување наа нормален енергетски метаболизам, како и заштита на клетките од оксидативен стрес во тек на долготраен и интензивен тренинг. Начин на употреба: 1 кесичка гел во тек на тренинг. Гелот да се испие директно од кеса. Се препорачува гелот да се зема заедно со Hydrate&Perform напиток.