ЕНЕРГЕТСКИ ТАБЛЕТИ

ISOSTAR FAST HYDRATATION POWERTABS LEMON шумливи тавлети со вкус на лимон, со шеќер и засладувачи. ISOSTAR FAST HYDRATATION POWERTABS LEMON представуваат шумливи таблети за припрема на изотоничен напиток со намалена енергетска вредност наменета за спортисти за надокнада на шеќер и електролити пред, за време и после долги и интензивни тренинзи. Начин на употреба: 2 шумливи таблети да се растворат во 500мл вода. Препорачливо е да се земе 150мл од напитокот на секои 15 мин во тек на загревање, тренинг и до 2 часа после завршениот тренинг.