ISOSTAR

ISOSTAR е основоположник на спортската исхрана: ISOSTAR започнува со работа во Швајцарија во 1977 година со првиот пијалок за вежбање специјално дизајниран за задоволување на хранливите потреби на спортистите.

Уште од почетокот, ISOSTAR секојдневно се труди секогаш да биде поблизу до спортистите, какво и да е нивното ниво, и да им донесе најдобри нутритивни решенија за да им помогне да се надминат и да ја постигнат својата цел.

ISOSTAR ЗА МАЛИ И ГОЛЕМИ ПОБЕДИ

Нашиот совет – не го потценувајте режимот на пиење. Нашите јони спречуваат дехидрираност и ги надополнуваат вашите минерали со витамини.

ПРИДОБИВКИ ОД КОРИСТЕЊЕТО НА ISOSTAR

ЧИСТ И ПРИРОДEН СОСТАВ

Марката се заснова на квалитетот и чистотата на суровините. Производите не содржат вештачки бои, вкусови или конзерванси и повеќето производи се погодни за деца од 3 години.

ПРЕДВИДЕН Ефект

Производите се развиваат во истражувачки институти заедно со спортисти, тренери и спортски лекари. Ефектот на Изостар е, како единствен, докажана клиничка студија која покажа 19% подобрување во работењето во однос на водата или соковите.

АНТИ-ДОПИНГ ГАРАНЦИ

Како една од ретките брендови, таа ги почитува и гарантира регулативите на меѓународната агенција за борба против допинг WADA-AMA. Производите редовно се тестираат.

ЗОШТО Е ISOSTAR ПОДОБАР ОД ВОДА ИЛИ СОКОВИ?

Бидејќи се апсорбира побрзо во телото за време на напорот и му обезбедува на организмот итна хидратација, што значи итно обновување на енергијата. За вода или сокови, апсорпцијата трае многу подолго поради различна густина (осмотски притисок), за што нема време за време на спортот.

ISOSTAR е опкружен со експерти како што се нутриционисти, Национални технички директори, спортски тренери, инженери за истражување и развој и спортисти од највисоко ниво, кои работат на оптимизирање на постојните опсези и заземаат активна улога во развојот на нови производи.

Искуство.
Поддржан од скоро 35 години искуство во спортската исхрана, ISOSTAR ги продолжува своите напори на ова поле и е признат како лидер на европскиот пазар. Силната побарувачка од спортистите ја промовираше дистрибуцијата на производи Изостар во повеќето европски земји и марката во моментот сè уште се развива брзо.
ISOSTAR постојано го подобрува составот на своите производи, со цел постојано да ја прилагодува својата палета на нутриционистичките очекувања на сите спортистите. Нашата цел е да обезбедиме оптимално покритие за потребите на спортистите пред, за време и после вежбањето. За да го стори тоа, Isostar ги опфаќа сите потреби, како што се енергија, хидратација, обновување, моќност, итн. Преку разновиден асортиман на производи (течности, табли, прашоци, таблети, итн.). Со соработка со специјализирани спортски експерти, нашите истражувачки и развојни тимови ги продолжуваат своите напори со цел да стават на пазарот специфични иновативни производи каде клиничките тестови докажаа ефект врз спортските перформанси.
Со Почит
ISOSTAR МАКЕДОНИЈА

Следете не на линкот:
https://www.facebook.com/Isostar-Makedonija-114276220010392/?modal=admin_todo_tour