ИЗОТОНИЧНИ НАПИТОЦИ

ISOSTAR Hydrate & Perform Sport Drink со вкус на Лимон, Портокал и Црвено овошје,

прашок за припрема на напиток.

ISOSTAR Hydrate & Perform Sport Drink представува прашак за припрема на изотоничен напиток наменет за спортисти за надомест на шеќер и електролити пред, во тек и после тренинг.

Начин на употреба: 3 полни мерици (околу 40г) прашок да се раствори во околу 500 мл вода. . Препорачливо е да се земе 150 мл од напитокот на секои 15 мин во тек на загревање, тренинг и до 2 часа после завршениот тренинг.