ПРОТЕИНСКИ БАРОВИ

Протеинска табла со вкус на лешник 3Х35 гр.
Намена: Првенствено за спортисти, не содржи состојки кои се на попис на забранети субстанци (допинг). Производот не е наменет за деца, трудници и доилки. Употреба: 1 таблета пред, после тренинг или за време на тренинг.

Протеинска табла со вкус на јогурт 3Х35 гр.
Производот содржи алергени: јајца, брашно, лактоза, лешник, сулфур диоксид, соја. Намена: Првенствено за спортисти, не содржи состојки кои се на попис на забранети субстанци (допинг). Производот не е наменет за деца, трудници и доилки. Употреба: 1 таблета пред, после тренинг или за време на тренинг.